Lørdag 7. august - Søndag 5. september 2010

HOVARD BORGGAARD
Ålborg-kunstner, autodidakt og har malet siden 1956 med første udstilling i 1973. Allerede 3 år senere med på den første af flere censurerede udstillinger.
Hovard Borggaard, et beskedent menneske med stor indsigt i kunst og kultur, har udstillet utallige gange i kunstforeninger, gallerier og kunstmesser. Har også solgt malerier til kommuner, kunstcirkler m.v.
At det kreative menneske har haft andre strenge at spille på ses af, at han i perioden 1972 - 2000 har været violinist i Ålborg Symfoniorkester. Herefter har Hovard Borggaard malet på fuld tid.

ANNI DUCH
Er oprindeligt uddannet lærer med speciale i musik, teater og billedkunst. Stoppede for et par år siden med at undervise på Vrå Skole for helt at hellige sig sin store interesse for at male.
Anni Duch har siden 1998 udstillet i gallerier, kunstforeninger og kunstmesser. Også i institutioner og virksomheder.
Bestemte oplevelser kan være temaer i en periode. F.eks. har indtrykkene fra rejser, bl.a. en rejse til Jerusalem betydet meget for kunstneren.
"Min foretrukne udtryksform er oliemaleriet, og i mine billeder omsættes oplevelser og sanseindtryk til farveudtryk. Man finder genkendelige motiver, men det endelige resultat som helhed er abstrakt. Motiver er sekundære – farve, rytme og stoflighed er det centrale."

JONNA GRØNKJÆR
Har siden barndommen holdt meget af at tegne og male, men i en lang årrække var der simpelthen ikke tid til at male. Nu giver fritiden mere tid, og maleriet er med stor glæde taget op igen.
Jonna Grønkjær har modtaget undervisning hos bl.a. Jane Mikolajewicz og Paul M. Cederdorff, har udstillet flere steder og været med på en censureret udstilling.
"Jeg elsker den proces, det er at male. Så er jeg i en helt anden verden. Min malestil er for det meste naturalistisk, ind imellem med intense detaljer som kan være med et touch af noget finurligt.
Jeg foretrækker at bruge den stærke, klare, friske palet, farver som sætter skub i omgivelserne og kan gøre folk i godt humør.

ANNA MARIE SØRENSEN
Har altid været et kreativt menneske på forskellige kunstneriske områder, men gik for nogle år siden over til at satse på maleriet og har udstillet på forskellige offentlige og private kontorer og institutioner, adskillige gallerier, kunstforeninger og kunstmesser, bl.a. 3 censurerede udstillinger på Gimsinghoved, Struer, Den censurerede Udstilling, Ålborg, samt Nordjysk censureret Udstilling, Dronninglund.
Anna Marie Sørensen har modtaget undervisning af Jane Mikolajewicz, Niels Frank, Anna I. Zadros, Inge Marie Jensen, Peter Skjøtt, Kit Nielsen og Poul Cederdorff.
"Min malestil er fortrinsvis abstrakt.
De enkelte elementer i maleriet er oftest præget af de sidste nye indtryk fra dagligdagen – såvel de visuelle som de følelsesmæssige…

METTE DAM
Journalistuddannet og fra Ålborg. Har malet siden år 2000 og debuterer nu på udstillingen hos Galleri Omegalfa.