Lørdag 3. juli – Søndag 1. august 2010

GITTE LEA ANDERSEN
Har udstillet i adskillige kunstforeninger, diverse kunstmesser, blandt andet Odense, Århus og København. Endvidere gallerier og fællesudstillinger.

"Det er overvejende det meget koloristiske og de figurative motiver i form af væsener, der er kendetegnende for mine malerier. Fascinationen for farvernes samspil i kombination med det levende – de organiske former og figurer er en evig kilde til inspiration og udfordring og drivkraften bag udfoldelsen bag lærredet. Motiverne opstår fra lagrede oplevelser og indtryk og udmønter sig et eller andet sted mellem virkelighed og fantasi. Ofte vil beskueren finde en flertydighed ved nærmere øjesyn og begynde at digte videre på det umiddelbare udtryk. Øjet opfatter subjektivt, og derfor vil historierne ofte være meget forskelligartede."

Gitte Lea Andersen har taget undervisning på blandt andet Paddington Art School i Sidney, Engelsholm Kunsthøjskole og diverse malekurser.

VIBE MILBAK
For 18 år siden flyttede Vibe Milbak til Sjælland, forlod arbejdslivet og de stive linjer, og kastede sig over sin interesse billedkunsten.

"Min fascination af Cobra-malerne begyndte at komme til udtryk i mine billeder fra starten og er kun blevet mere og mere intens med årene. Derfra gik rejsen til henholdsvis Ghana i Vestafrika og senere Thailand, hvor jeg var bosat i nogle år. Afrikas magi, de farvestrålende, smilende mennesker og den smukke natur gav fantasien frit løb, og ikke mindst Thailand med den glade befolkning og de evigt omskiftende farver gav masser af inspiration. Jeg eksperimenterer med farvernes væsen, som for mig er uendelig, og med alle de nye ideer, der vælter frem, jo mere jeg maler."

Har blandt andet kurser fra Fredensborg Kunstskole og Århus Kunstakademi og har rundt om i landet deltaget i en række udstillinger i kunstforeninger, kunstmesser, gallerier.


NATALIYA KIRISENKO-MOESLUND
Kommer fra Ukraine og har de sidste tre år boet i Viborg, hvor hun er dansk gift. Efter fem års uddannelse som grafisk designer på det Statslige Akademi for Design og Kunst i Ukraine har Nataliya Kirisenko-Moeslund blandt andet brugt mange timer på forskellige designrelaterede fag. For eksempel maleteknik, tegning, skitseudarbejdelse, farvelære, formlære, modelfremstilling, komposition, designmetodik, æstetik, typografi, fotografi.

"Efter en lang og inspirerende uddannelse arbejdede jeg som grafiker i Kiev samtidig med at lysten til at udtrykke mig med lærred og farver havde fanget mig. Mødet med Danmark og landets kultur har været interessant og spændende, lidt vanskeligt men også med rigtigt mange glæder, og lysten til at male er bare vokset."

Nataliya Kirisenko-Moeslund udstiller for første gang i Danmark, hvor alle hendes malerier på udstillingen er malet.

MORTEN GEORGI
Har i flere år sideløbende med studier arbejdet med grafiske opgaver, møbelkunst og boligudsmykning. En kandidatgrad i kommunikation danner baggrund for en lyst til at skabe malerier, der handler om og henvender sig til verden.

"Mit arbejde udspringer af abstrakte tanker omkring temaer som for eksempel en filosofisk interesse i grundelementers indbyrdes forhold og samspillet mellem natur og mennesker. For mig handler det ikke om motiver, men udelukkende om stemninger og oplevelser."

Morten Georgi debuterer med udstillingen på Galleri Omegalfa.