Galleri OMEGALFA

I løbet af sæsonen har vi i år fornøjelsen af at vise spændende værker af ca. 20 kunstnere. Hovedsageligt malerier, men også mange interessante og unikke arbejder inden for keramik, glaskunst og skulpturer. Hertil kommer i det rustikke lagerlokale malerier af kunst- nere, hvoraf flere tidligere har udstillet i Galleri OMEGALFA. Med sommerhalvårets 2 udstillinger skal der nok være noget at se og opleve for næsten enhver smag….? Måske vil der blive brugt ord som inspirerende, føj! interessant, spændende, provokerende, fantastisk, skrækkeligt, supergodt, uha-da-da! øjenåbnende m.m.m.


300 m2 galleri

Galleri OMEGALFA blev efter sæsonen 2010 udvidet med ”Pakhusgalleriet”, som stod klar i 2011. Her kan du fra hen på foråret se malerier af kunstnere som tidligere har udstillet i galleriet. Alle 5 malere fra dette års første udstilling er interesseret i her i den nye afdeling at vise nogle af deres billeder resten af sæsonen.
Vi kan således i løbet af sæsonen med stor glæde byde på masser af god kunst i begge afdelinger.
Se og oplev mangfoldigheden i nutidskunst. Tag bare familie, venner og bekendte med.


Lidt om galleriet

I 1970’erne faldt vi for den pragtfulde natur i det vestlige Vendsyssel med de særprægede landskaber, det til tider barske vejr ved Vesterhavet, stranden, klitterne, lyset, højden til himlen, beboerne, landsbyer og byer, en alsidig og frodig kunstverden for blot at nævne nogle af de mange plusser.

Her i det smukke og spændende Vendsyssel, af misundelige mennesker kaldt Udkantsdanmark, åbnede Galleri OMEGALFA i 2010. Det er vores store ønske, at galleriet efterhån- den må blive et godt og spændende sted for moderne kunst, hvor hovedvægten lægges på malerier med kendte og mindre kendte kunstnere som udstillere.

Navnet? De fleste kender ordene alfa og omega, det klassiske græske alfabets første og sidste bogstav. Galleri OMEGALFA skal spænde vidt, samtidig med at det sammensatte ord viser, at galleriet gerne må være lidt modsat.

Galleriet åbnede med et areal på ca. 225 kvm og allerede året efter blev det udvidet med et nyistandsat, spændende “Pakhusgalleri” på ca. 75 kvm. Ovenpå venter i fremtiden et stort og pragtfuldt kornloft på den helt rigtige idé.


Gudrun og Ejlif Kristensen