Jeannete Gøttsch

Har med basis i en 3-årig uddannelse som faglærer i keramik gennem årene med fantasi og udfordringer fremstillet gedigne kvalitetsarbejder i form af f.eks. skrin, skulpturer og livsvaser – beundret på flere censurerede udstillinger. Har udstillet i kunstforeninger, gallerier, kirker, Danmarks keramikmuseum Grimmerhus.

Kunstneren fortæller:
”I det virkelige liv er vi hele tiden omgivet af indtryk, og de lagrer sig både bevidst og ubevidst. Det gør indtryk på mig, og det, som jeg bevidst kigger efter overalt, er mønstre, struktur, stoflighed, farver og former samt stemninger med en historie i. Indtryk som sætter aftryk på min keramik.
I arbejdsprocessen er der hele tiden en spænding af inspiration, forventning, glæde, frygt og enkelte gange en næsten berusende tilfredsstillelse. HVIS resultatet er tæt på sublimt. Jeg elsker at lære. Der er hele tiden noget nyt og spændende, man lige skal have afprøvet eller kombineret på en ny måde. Derfor bliver man heller aldrig udlært som keramiker. Det er en livslang uddannelse uden afslutning og heldigvis for det!”