Annette Torrild

Uddannet bl.a. på Aarhus Kunstakademi. En eftertragtet kunstner der siden 1997 har levet af sine spændende malerier. Annette Torrild har udstillet i mange virksomheder, kunstforeninger og gallerier over hele landet, f.eks. også i Schweiz, Sverige og Tyskland. Er arrangør af QvadrART kunstgruppens udstillinger.

Annette Torrild maler med olie på lærred og bruger spartlen som redskab, når hun maler sine farverige billeder. Det giver dem en særlig karakter og får motiver til at træde ud af det abstrakte farveunivers.

"Maleriet har altid været en del af mit liv, og jeg har uddannet og udviklet mig løbende ved at deltage i kurser hos andre kunstnere og ved Aarhus Kunstakademi, men vigtigst af alt ved at søge nye veje og muligheder i et koncentreret arbejde med kunsten.
Mine malerier er en leg med farver, en søgen efter balance i det abstrakte udtryk. Oliemaling på lærred med spartlen som det foretrukne redskab er karakteristisk for mine malerier. Inspirationen hentes i verdens lys og farver, og udfordringen ligger i at skabe malerier, der lever længe og bliver ved med at give noget til beskueren."